Tire – Selçuk yolunda yaşanan trafik kazasında yoldan çıkarak şarampole uçan aracın sürücüsünü emniyet kemeri kurtardı.
Dün 12.30′da Tire – Selçuk yolu Belevi Beldesi yakınlarında gerçekleşen kazada bir kamyonet, karşı yönden gelen kamyonun şerit ihlali yapması nedeniyle yoldan çıkarak şarampole uçtu.
Selçuk yönünden Tire istikametine doğru seyir halinde olan Mehmet Ali Akova yönetimindeki 35 H 9706 plakalı kamyonet, Belevi Gölü kenarında karşı yönden gelen bir yük kamyonunun şerit ihlali yapması sonucu yoldan çıktı.
Şerit ilhalil yaparak kamyoneti yoldan çıkararak kazaya sebep olan sürücü olay yerinden ayrılarak kayıplara karıştı. Kazaya sebep olan kamyonun plakası ve sürücüsü bilinmezken, yoldan çıkan kamyonet büyük şans eseri hemen yakında bulunan göle değil, boş araziye savruldu. Sürücü Mehmet Ali Akova da emniyet kemerinin takılı olması sayesinde ölümden kıl payı kurtuldu.
Yolun yetersiz kalması nedeniyle yıl boyunca birçok trafik kazasının ve can kaybının yaşandığı Tire – Selçuk karayolunda yaşanan bu kazada herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.
Vatandaşlar ise yapımına başlanılacak olan Tire Belevi Selçuk duble yolunun bir an önce başlaması gerektiği yönünde görüş bildirdiler.


Editör: Haber Merkezi