HABER: DİLEK AYVALI                      
Edinilen bilgilere göre, Tire – Selçuk Karayolunda Selçuk istikametine doğru seyir halinde bulunan Hüseyin Tekeloğlu yönetimindeki 35 YMS 81 plakalı motor ile Tire yönüne ilerlemekte olan 45 SA 2340 plakalı Ali Kırılmaz yönetimindeki araç çarpıştı. Ardından 45 SA 2340 plakalı araç Selçuk yönüne gitmekte olan Harun Metiner yönetimindeki 35 UT 746 ile çarpıştı.
Çarpışma sonrası 45 SA 2340 plakalı araçta bulunan Hatice Kırılmaz (68) ve eşi İbrahim Kırılmaz (67) ağır yaralandı. Aracın şoförü Ali Kırılmaz ve aynı araçta bulunan Halit Bilal Kırılmaz’ın sağlık durumlarının iyi oldukları öğrenildi. Motor sürücüsü Hüseyin Tekeloğlu ve diğer aracın sürücüsü Harun Metiner’in de sağlık durumlarının iyi olduğu ve Tire Devlet Hastanesindeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyan kazazede yakınları hastaneye akın etti. Feci trafik kazası sonrası Tire-Selçuk karayolu Jandarma tarafından trafiğe kapatılırken yolda uzun araç kuyrukları oluştu.      
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı


Editör: Haber Merkezi