HABER: DİLEK AYVALI

Dün gece 03.00 sıralarında başlayan kar yağışı Tire’nin yüksek kesimlerini etkisi altına aldı. Güme dağındaki köyler kar yağışından etkilendi.

Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu yaptığı açıklamada, Karayolları, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tire Belediyesi ve Tire Jandarma komutanlığının çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, “İlçemizde şu an itibariyle ulaşıma kapalı yol bulunmamaktadır. Tüm ekipler vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gün boyunca çalışmalarını sürdürdü. Gün içinde aşırı buzlanma yaşanmadı. Akşam ekipler tuzlama çalışması yapacak. Taşımalı eğitim ile kırsaldan Tire merkeze gelen öğrenciler için eğitime 31 Aralık 2019 Salı günü eğitime 1 gün ara verildi” dedi.

Tire Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Fikret Bük, 6 kişilik ekip, 3 kepçe, 1 kamyon ve 1 greyder ile ihbar gelen bölgelere ulaşarak yolları açtıklarını, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Tire Belediyesi tarafından oluşturulan Nöbetçi ekibin gece boyunca da çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Tire Jandarma Komutanlığına bağlı 2 ekip Dallık ve İncirliova yollarında vatandaşları zincirsiz yola devam etmemeleri konusunda uyarıyor.

Editör: Haber Merkezi