HABER FARUK ÇARK

Ödemiş Ordu Caddesi’nde gerçekleşen trafik kazasında alkollü olduğu öğrenilen sürücü, Telekom önünde bulunan orta refüje çarptı. Araçta maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre Cumartesi gecesi saat 23.00 sularında Ordu Caddesi Telekom önünde bulunan orta refüje 45 SS 878 plakalı aracı ile çarpan Ali Ebe çarpmanın etkisi ile savruldu. Savrulan araç ters istikamete dönerek 10 metre sürüklendi.

268 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazayı gören ve caddede bulunan vatandaşların polise haber vermeleri üzerine kısa sürede olay yerine gelen trafik ve asayiş polis ekipleri trafik kazasında her hangi gibi bir yaralanma olmadığını bildirdi. Araç sürücüsü Ali Ebe ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Yapılan doktor muayenesi ile trafik kazasını yapan Ali Ebe’nin, 268 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

ÇEKİCİYE RAĞMEN ARAÇTAN İNMEDİ

Öte yandan kaza esnasında sürücü Ali Ebe’nin yanında bulunan ve alkollü olduğu öğrenilen şahıs alkolün etkisinden uzun süre kurtulamayarak olup biteni anlayamadı. Aşırı alkollü şahıs çağırılan çekici aracı çekmeye geldiğinde halen aracın içinde oturuyordu. Çekicinin aracı kaza mahallinden çekmesinin ardından yol trafiğe açıldı. 

  

Editör: Haber Merkezi