Gençlerden birisi feci şekilde yaşamını yitirirken, sürücü ise hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İlçenin Üçeylül Mahallesi çevre yolu üzeri, Gençlik caddesi ile Tavaslı sokak kavşağında dün gece saat 23.10 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Çevre yolu üzerinden İzmir yolu istikametine gitmekte olan İbrahim G. (35) idaresindeki salatalık yüklü 35 D 1298 plakalı kamyon ile Gençlik caddesi istikametinden gelen Tolga Dinç (18) idaresindeki 35 ZTK 18 plakalı motosiklet yol kavşağında çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Tolga Dinç kazadan yaralı olarak kurtulurken, kazada motosikletin arkasında bulunan arkadaşı Asil Bağbaşı (18) ise kamyonun arka tekerlekleri arasına düşerek feci şekilde can verdi. Ödemiş Ticaret Meslek Lisesinden bu sene mezun olan Asil Bağbaşı ile arkadaşı Tolga Dinç Ödemiş Emniyet spor U-19 futbol kulübünde beraber top koşturuyorlardı.

Olayın duyulmasının ardından Her iki gencin yakınları ve arkadaşları kaza yerine ve hastaneye akın ettiler. Göz yaşlarına hakim olamayan yakınları sinir krizleri geçirdiler.

Olaya Ödemiş Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı el koyarken, Kamyon sürücüsü de polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma ise sürdürülüyor.

Editör: Haber Merkezi