Edinilen bilgiye göre,  Tire ilçesinde oturan Hüseyin Gür (45) Bayram ziyareti için geldiği Ödemiş’in Ovakent yolunda kaza geçirdi. Ödemiş’teki akrabalarını ziyaret etmek için 8 yaşındaki oğlu Hurşit Can Gür ve kızı Melahat Gür (20) ile 35 YAH 32 plakalı motosiklete binerek yola çıktı. Oğlunu motosikletin ön kısmına, kızını da arkasına bindiren Hüseyin Gür, Ödemiş’in girişinde bulunan mezarlık mevkiine geldiği esnada, saat 12.10 sıralarında karşı yönden gelen Nedime Çavuşoğlu (40) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Nedime Çavuşoğlu’nun önüne çıkan başka bir motosikletten kaçmak isterken karşı yönden gelen Hüseyin Gür’ün motosikletine çarptığı iddia edildi.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarında bulunan direğe çarparak kullanılamaz hale gelirken, motosiklette bulunan Hüseyin Gür, Hurşit Can Gür ve Melahat Gür yola savrularak yaralandılar. Otomobilde yolcu olarak bulunan Ayşe Nur Ç (16), Alper Ç.  (8) ve Nezahat Ç. (3) da hafif şekilde yaralandılar.

 7 kişinin yaralandığı kaza için çevre ilçelerden de ambulanslar olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

TALİHSİZ ÇOCUK KURTARILAMADI

Feci kazada başından yaralanan 8 yaşındaki Hurşit Can Gür, Ödemiş Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulans helikopter ile İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz Hurşit Can, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen vefat etti.

Olayla ilgili soruşturma güvenlik güçlerince sürdürülüyor. 

NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi