Sağlık bakanlığı tarafından Ödemiş’e yaptırılmakta olan 250 yataklı bölge hastanesinde yaklaşık 2 aydır işlerin durması ve Yüklenici firma ile taşeron firmalar arasındaki sorunlar nedeniyle Temmuz ayından beri çalışmaların durmasından kaynaklanan pürüzler çözüldü.

Yüklenici firma sahibi Edip Kart ve taşeron firma Konak inşaat sahibi Okan Boyacı şantiyeye alanına gelerek çalışmaların başladığını ifade ettiler.

Konuyla ilgili bilgi veren Okan Boyacı şunları söyledi, “Ödemiş 250 yataklı Devlet hastanesinde, Temmuz ayı başlarında, bazı olumsuz şartlardan dolayı İnşaat ekiplerimizi geri çekmiştik. İmalatları durdurmuştuk. Firmamızın girişimleri ve çalışmaları neticesinde Eylül ayından itibaren çalışmalar tekrar başlayacak. Büyük ihtimalle ekipler Eylül ayı sonunda tamamen çalışma faaliyetine geçmiş bulunacaklar.

ÇALIŞMALAR HAFTAYA BAŞLIYOR

Bölgemize TOKİ tarafından yaptırılan yatırımın en kısa sürede bitirilmesi için, Bu bölgenin firması ve insanı olarak üzerimize düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğimize inanıyoruz. Firmamızın da bu noktada faaliyetlerini hızlandırarak, En iyi şekilde Hastanenin tamamlanması için gayret edeceğiz. İnşallah en kısa sürede Ödemiş yeni Devlet hastanesinin hizmete açılacağına inanıyoruz. Tire’de ve inşaat sektöründe Konak İnşaat olarak, önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalara başlayacağız. İnce işleri, alt yapı ve çevre düzenlemelerini yapacağız. Şu an itibariyle yüzde 60’ı tamamlanan İnşaatta yüzde 40’lık bölümü hızlandıracağız. Hastane inşaatımız önümüzdeki kış aylarından dolayı aksamalar olacaktır. Ama bunlara rağmen 6 ay içerisinde hastane hizmet noktasına gelecektir” dedi.

 

NAZİF HARUPÇU

 

Editör: Haber Merkezi