Haber: Nazif HARUPÇU


Ödemiş’in Mursallı Köyü’nde önceki hafta düzenlenen iftar yemeğine katılan Ak parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İl başkan vekili Mahmut Badem, İlçe Başkanı Ali Hadim, Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman yemek sonrası gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri sırasında İsmail ve Hamide Aypak çiftinin evlerine de uğramışlardı.

Burada, Zeytinlik Beldesi Sabahattin Şenocak ilköğretim okulundan bu sene okul birincisi olarak mezun olan Sabiha Aypak (15), Milletvekili İlknur Denizli’nin ‘Benden isteğin var mı?’ Sorusuna ‘Bilgisayarım yok. Derslerimi arkadaşlarımda çalışıyorum, çok zor oluyor’ demesinin ardından Vekil Denizli bir tane bilgisayar göndereceğini belirtmişti.

Bu hafta sonu da Milletvekili İlknur Denizli, aldığı bilgisayarı Ak parti İl başkan vekili Mahmut Badem ile Ödemiş’e gönderdi. İl başkan vekili Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem, Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman ve yönetim kurulu üyeleri gönderilen bilgisayarı Sabiha Aypak’ın Mursallı Köyü’ndeki evinde teslim ettiler.

SABİHA’NIN ARTIK BİLGİSAYARI VAR

Verilen sözün yerine getirilmesinden mutluluk duyduğunu belirten ve SBS sınavlarında 390 puan alarak Ödemiş Anadolu Öğretmen lisesine gitmek istediğini belirten Sabiha Aypak şunları söyledi, “Evimize milletvekili geldi ve çok memnun olduk. Bana ihtiyacım olup olmadığını sordu. Bende önce söyleyemedim ama ders çalışırken benim de bilgisayara ihtiyacım vardı. Ders çalışırken bazı bilgileri bulamıyordum. Başka arkadaşımda da bilgisayar vardı ama pek kullandırmak istemiyorlar. Bilgi kaynağım yetersiz olduğundan okulda artık öğretmenlerim destek veriyordu. Milletvekili İlknur Hanım madem kızımız başarılı, o da buna hak ediyor dedi. Benim için çok büyük önemi olan bilgisayarı, bana gönderdiğini için de sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Bilgisayarın bana ulaşmasını sağlayan ağabeylere ve ablalara da teşekkür ediyorum.”

Ak parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin ayrıca bilgisayar kutusuna koyduğu notta da, ‘Canım kızım, Allah sana hayat boyu daha büyük başarılar göstersin. Sağlık ve mutluluk versin. Bu bilgisayarı benim hediyem olarak kabul edersen çok sevinirim. Kendine iyi bak’ yazıyor. Sabiha Aypak, bu notu hatıra olarak saklayacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi