HABER:FARUK ÇARK
Torbalı’da MHP eski İlçe Başkanı Musa Serbest'in 5 gün önce kaybolan oğlu 24 yaşındaki Behlül Can Serbest, evlerinin kömürlüğünde tavana iple asılı halde ölü bulundu.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinde Serbest'in intihar ettiği iddia edildi.
Torbalı'daki bir ambalaj fabrikasında işçi olarak çalışan Behlül Can Serbest geçtiğimiz 8 Eylül'de kayboldu. Ağustos ayında da kaybolan ve bir süre sonra Konya'da bulunan Serbest'in, MHP eski İlçe Başkanı olan babası Musa Serbest, 8 Eylül'de kaybolan oğlu Behlül Can Serbest ile ilgili polise kayıp başvurusunda bulundu.
Polis, Serbet'in bulunması için çalışma başlatırken, komşuları bugün saat 09.00 sıralarında Serbest Ailesi'nin Muratbey Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesindeki kömürlükten koku geldiğini fark etti. Komşularının uyarısı üzerine kömürlüğü kontrol eden yakınları, Serbest'i tavana iple asılı halde ölü buldu. Olay, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Sevk edilen polis ekipleri, bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Serbest'in intihar ettiği iddia edildi.
Polis ve savcının olay yerindeki incelemeleri sırasında Serbest'in yakınları sinir krizi geçirdi. Serbest'in cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi