Mert Çevik’in ihtiyacı olan akülü araç ihtiyacı için Ödemiş Umurbey Mahalle Muhtarı ve Engelsiz Yaşam Derneği tarafından başlatılan kapak kampanyasına duyarlı vatandaşlardan destek geldi. Kısa sürede kampanya büyük ilgi gördü. Kampanya devam ederken isminin verilmesini istemeyen bir hayırsever akülü aracı temin ederek Mert Çevik’e teslim edilmesini sağladı. 
3 Aralık Dünya Engelliler gününde akülü aracına kavuşan Mert’in mutluluğunu, Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan protokol üyeleri, engelli bireyler ve aileleri paylaştılar. 
Kendi mahallesinde oturan Mert Çevik için kapak kampanyası başlatan Umurbey Mahallesi Muhtarı ve gazetemizin İmtiyaz Sahibi Hatice Acar Çavdar etkinlikte bir konuşma yaptı. Alınan akülü sandalyeyi Mert ve ailesine teslim ederek mutluluğunu dile getirdi. 

Çavdar, “Mert için kapak toplama kampanyası başlattım. Kısa sürede binlerce kişiye ulaştık. Duyarlı vatandaşlarımızdan destek aldık. Bir çocuğu mutlu etmek, yüzünü güldürmek en büyük mutluluktur bizler için. İsminin verilmesini istemeyen bir vatandaşımız tarafından Mert’in yaşına uygun kullanabileceği akülü araç temin edildi. Her zaman olduğu gibi bugünde, bu özel günde özel çocuklarımızın yanında olmak bizi mutlu ediyor.  Mert’imizin yüzü gülüyor. Okuluna gidip gelirken rahat edecek. Kapak kampanyamızda istenilen sayıya az kaldı. Tamamlandığında kapaklarla alınacak akülü araç ile bir başka ihtiyaç sahibini sevindireceğiz. Destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum”  
Özel çocuk olan Mert Çevik, “ Bu akülü arabamın alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kapak biriktirmeye devam edin” dedi.

Editör: Haber Merkezi