Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran, Tire Belediyesi Meclis üyesi Meltem Hepşen, Necla Kırlı ve Tire Belediyesi meclis üyelerinin eşleri Tire Kadın Danışma Merkezi’nde bir araya gelerek dayanışma örneği gösterdiler.

Necibe Duran’ın davetiyle bir araya gelen meclis üyelerinin eşleri, dar gelirli ailelerin evlatları için atkı, bere, giyim ve gıda yardımında bulundular. Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi sorumlusu İpek Kendirci tarafından merkezde ağırlanan kadınlar kendi elleriyle ördükleri atkı ve berelerin yanı sıra giyim ve gıda malzemeleri temin ederek dar gelirli ailelere ulaştırılması için merkeze bağışta bulundular. 

KİMLER KATILDI?

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran, Tire Belediyesi kadın meclis üyeleri Necla Kırlı ve Meltem Hepşen ile birlikte Ali Ayyıldız’ın eşi Nurdan Ayyıldız, Arif Demirkan'ın eşi Fatma Demirkan, Cafer Tetik’in eşi Mukadder Tetik, Fatih Işık’ın eşi Şeyma Işık, Fikret Arslan’ın eşi Birsen Arslan, İsmail Tapkın’ın eşi Burcu Tapkın, Kamil Taşal’ın eşi Feryal Taşal, Nafiz Kükrer’in eşi Pınar Kükrer ve Süleyman Kovacı’nın eşi Zerrin Kovacı bir araya gelerek dayanışma örneği  gösterdiler.

Editör: Haber Merkezi