Anne Ayşe Uzun, “Kızımın Hasretini dindiren, 5 aydır kaçırılan kızımı bulan Kiraz’ın tüm emniyet güçlerine teşekkür ediyorum”

            Kiraz’a 28 kilometre uzaklıkta bulunan bin 300 nüfuslu ve 8 kilometrelik dağınık bir alanda 900 metre yükseklikteki 280 haneli köyde yaşayan Hüseyin Uzun (40) ve Ayşe Ana Uzun (35) çiftinin 4 çocuğundan üçüncüsü olan ve Örencik Köyü Ortaokulu 8. sınıfına taşımalı eğitimle gidip gelen 12 yaşındaki F.U 4 Şubat 2014 tarihinde evli ve 5 yaşında çocuğu olan M.K (30) tarafından zorla kaçırıldığı iddiasıyla Her yerde aranıyorlardı.

          ATV’de yayınlanan Tatlı Sert Program yapımcısı Müge Anlı'nın programına konu olan 30 yaşındaki M.K tarafından kaçırıldığı iddia edilen 12 yaşındaki F.U. Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerinin çalışmasıyla bulundu.

F.U Kiraz Devlet Hastanesinde sabaha karşı saat 0,6 'da hastaneye kanama şüphesiyle tedavi amaçlı getirildi. F.U’nun T.C kimlik numarasının hastane kayıt sistemine girildiği anda aranıyor ibaresi çıkınca durum Emniyet Müdürlüğüne bildirildi. Kiraz Emniyet güçlerin sıkı takibi ile aranan F.U (12) ve M.K (30) hastanede yakalanarak adiye sevk edildi.

Kiraz Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan M.K'nın rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, program esnasında F.U. ile birlikte çekilen fotoğrafları Müge Anlı'ya gönderen ve Anlı'nın çileden çıkmasına neden olan M.K. savcı karşısına çıkarıldı.

Kiraz Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan M.K mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme tarafından M.K tutuklanarak Ödemiş M Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

12 yaşındaki F. U’da ailesine teslim edildi. Anne Ayşe Uzun kızına sarılarak ağladı. Adliye ye gelen yakınlarını da sevince boğdu. Annesi Ayşe Uzun, açıklamasında, “Şimdi adalet yerini buldu dedi. Ayrıca Kızımın hasretini dindiren 5 aydır kaçırılan kızım bulan Kiraz’ın tüm emniyet güçlerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi