Sağlık Bakanlığı’nın geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdiği doktor atamasından Kiraz ilçesi de nasibini aldı.
Kiraz Devlet Hastanesi’nde açıkta olan bölümlere kadrolu olarak uzman doktor ve diş hekimleri atandı. Önümüzdeki günlerde göreve başlayacak olan uzman doktorlar sayesinde Kiraz ilçesinde de ameliyatlar gerçekleşebilecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kiraz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aslı Bayındır, atanan uzman doktorlar sayesinde yapılabilecek ameliyatları anlattı.
Bayındır, “Sağlık Bakanlığımızın gerçekleştirdiği atama sonucunda ilçemiz hastanesine altı uzman hekim asaleten atandı. Bilindiği üzere hastanemizde yıllardan beri ameliyatlar hekim eksikliği yüzünden gerçekleştirilemiyordu. Artık atanan uzman hekimlerimiz sayesinde normal doğum, sezaryen doğum, kist, miyom ameliyatları, safra kesesi ameliyatları, guatr ameliyatları, kasık ve göbek fıtığı ameliyatları, bağırsak, mide ameliyatları ve basur ameliyatları, diş hekimlerimiz sayesinde de diş çekimi, dolgu, diş protezi ve birçok hastanede olmayan diş kanal tedavisi gerçekleştirilebilecek. Bu sevindirici haberi gazeteniz aracılığıyla, ilçe halkına duyurmaktan sevinç duyuyorum” dedi.
Kiraz Devlet Hastanesi’ne atanan hekimlerin ise isimleri şöyle;
Genel Cerrahi Uzmanı Metin Mercan
Kadın Doğum Uzmanı Çağdaş Bayram
Çocuk Uzmanı Salih Özgür
Dâhiliye Uzmanı Oya Özyaylalı
Anestezi Uzmanı Deniz Aslan
Diş Hekimi Rıdvan Özyürek
Diş Hekimi Ali İncekara
Editör: Haber Merkezi