Haber: Semih DURSUN


Kiraz Denizbank Tarım Sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektörün sunduğu yenilikçi ürünler ile tarım sektörünün en büyük yatırımını yapan özel banka konumunda bulunan Denizbank Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri, elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeyi devam ediyor. Banka Türk tarımın modernizasyonuna destek vermek tarımsal üretimde verimliliği ve Çiftçilerin dünya adresindeki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Kiraz Denizbank bu kapsamda geçtiğimiz Çarşamba akşamı Kiraz Belediyesi Koru Otel Bahçesi’nde İftar yemeği verdi. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve Koru otelde düzenlenen iftar yemeği; Denizbank Kiraz şube Müdürü Ferhat Şen, il ve ilçe ziraat odası başkanları, köy muhtarları ve çiftçilerin katılımıyla gerçekleşti. İftar yemeğine Kiraz Ziraat odası Başkanı Erol Yalçın, Özvet Süt Ürünleri sahibi Adnan Özdoğan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selim Özdeveci, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Akbaba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kiraz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Müdürü Hakan Eriş, Süt birlik başkanları Köy muhtarları çiftçiler,  üreticiler ve esnaflar katıldı.

İftar yemeğinde Denizbank Müdürü Ferhat Şen, davetlilerle yakından ilgilendi. Kiraz Ziraat Odası Başkanı Erol Yalçın, Denizbank Kiraz Şubesi Müdürü Ferhat Şen’e bu güzel bir iftar yemeğinde organize ederek güzel bir ortamda kendilerini ağırladığı ve ilgilendiği için teşekkür etti.

Denizbank, Tarımda Özel Bankalar Arasında Birinci Sırada

Denizbank Kiraz Şubesi’nin genç ve çalışkan şube Müdürü Ferhat Şen, verdikleri iftar yemeğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, iftar yemeğini onurlandıran tüm çiftçi ve üreticilerine teşekkür ederek şunları söyleyerek, Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sektöre sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticinin yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerine belirten Şen, ”Denizbank Tarım Sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyor. Artık her yıl geleneksel hale gelen, iftar yemeklerimizle tarım sektörünün karar verecileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmete verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdürerek yeni tarımsal projelerinin üretilmesini destekliyor, projeli yatırımların daha etkin bir şekilde kredilendirilmesi için şubelerimizdeki ve Genel müdürlüğümüzdeki konusunda yetkin personelimizle yatırımcılarımıza danışmanlık hizmeti veriyor, bu süreçte onları yalnız bırakmıyoruz“ dedi.

Şen, “Üretici kartla ödemeleri hasadı erteleniyor.  Türk tarımının verimliliğin artırılması sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunan Denizbank, bu hizmetlerden biri olan ve yalnızca çiftçiye özel tasarlanan Üretici Kart ile uygun kredi koşullarda kampanyalı ve hasat vadeli ödeme gibi hizmetler sunuyor. Denizbank’ın sağladığı kullanım kolaylıkları ve sunduğu hizmetler açısından Dünyada bir ilk olan Üretici Kartı’nın ön önemli özelliği yılda bir kez ödemeli olması ve bu ödeme vadesinin tamamen çiftçinin hasadına gere belirlenmesi Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin can simidi oluyor. Denizbank‘ın üretici kart dışında özel faiz oranı Traktör Kredisi, Arazi alım kredisi, sera yapım ve bakım kredisi ve tarımsal ihtiyaç kredisi de Denizbank’ın çiftçiler için sunduğu ürünler arasında yer alıyor” dedi.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Erol Yalçın, Denizbank çiftçilerimizin can suyu olduğunu belirterek Denizbank özel bankalar arasında 1 numara dedi.

Editör: Haber Merkezi