Uzunca bir süredir, Tire Gümüşpala Caddesi üzerinde hizmet veren Keseli Eczanesi, dün gerçekleştirilen açılışla, yeni adresinde hizmete başladı. Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin gerçekleştirdiği açılışa, çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Eczacı Emine Keseli, eczanesini taşıdığı yeni adresinde çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla, görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Tire Devlet Hastanesi’nin yeni binasında hizmet vermeye başlamasıyla birlikte birçok sağlık hizmeti veren işletme gibi Keseli Eczanesi de aynı anlayışla Tire Devlet Hastanesi yanına taşındı.
Davetlilere, Kervansaray Pastanesi tarafından hazırlanan kuru pasta ve limonatanın ikram edildiği açılışta, yapılan duanın ardından açılışı gerçekleştiren Kaymakam Hüseyin Ergi, eczacı Emine Keseli’ye yeni iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Ergi, Tire’de çağdaş ve modern mekânların açılmasının kendilerini memnun ettiğini söyleyen Hüseyin Ergi, “Genç kardeşime yeni mekânının hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Her şey gönlünüze göre olsun” şeklinde konuştu.
Ergi açılış kurdelesini, eczacı Emine Keseli ve kızı Beyza ile birlikte kesti. Emine Keseli de şahsı için önem taşıyan bir günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ederken, bayan konuklara da nazar boncuğu dağıttı.
Editör: Haber Merkezi