HABER: DİLEK AYVALI

Lösemi hastası Şebnem Köseoğlu için başlatılan kampanyaya Tire’den de destek geldi. Tire Kaymakamlığı ve Kızılay iş birliği ile ilçede 2 gün kök hücre ve kan bağışı yapılacak. 

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Kaymakamlığı yaptığı dönemde aynı zamanda AHEP vakfı mütevelli Heyet Başkanlığı’nı yürütüyordu. Aynı AHEP Vakfı’na ait olan AHEP Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışan ve geçtiğimiz yıl Lösemiye yakalanan Şebnem Köseoğlu'nun internette yaptığı kök hücre bağışı çağrısına Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven’den destek geldi. 



Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu, geçen yıl eylül ayında lösemiye yakalandı. Köseoğlu, yaklaşık 3 aylık kemoterapinin ardından ocak ayında hastalığı yendi. 

Köseoğlu, rutin kontrolleri sırasında kan verdi ve hastalığının nüksettiğini öğrendi. İstanbul'a tedaviye giden Köseoğlu sosyal medyadan çağrı yaparak vatandaşları kök hücre bağışında bulunmaya davet etmişti. 

Bu davet yurdun dört bir köşesinde cevap bulurken İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi öğrencileri ve Fenerbahçe kulübü gibi birçok kuruluş da destek verdi. 

KÖSEOĞLU ARADI, TANRISEVEN DESTEK VERDİ 

Kaymakamı Hasan Tanrıseven de bu çağrıya kayıtsız kalmadı. Kaymakam Tanrıseven, kendisini arayan Köseoğlu’na tam destek vereceklerini söyledi. 

19-20 Ağustos Tarihleri arasında Tire’de Kaymakamlık bahçesinde Kızılay ile iş birliği yapan Tire Kaymakamlığı, Şebnem Köseoğlu ve onun gibi lösemiye yakalanan binlerce kişiye umut olmak için bir araya gelecek. 

KAYMAKAM TANRISEVEN TİRELİLERİ BAĞIŞ YAPMAYA ÇAĞIRDI 

Tire İlçe Kaymakamı Hasan Tanrıseven “Şebnem Köseoğlu Alanya AHEP Üniversitesinde Öğretim Görevlisi. Alanya Kaymakamlığım döneminde benim başkanlığını yürüttüğüm kurumun başarılı bir eğitmeni. Kendisi geçtiğimiz yıl lösemiye yakalandı. Azmi sayesinde bu amansız hastalığı yenmeyi başardı. Ancak geçtiğimiz haftalarda hastalığı yeniden nüksetmiş. Onun tekrar hastalığını yenebilmesi bizlere bağlı. Biz de bu insani yardım çağrısına kayıtsız kalamazdık. Pazartesi ve salı günü Kaymakamlık bahçesinde Şebnem ve bu hastalığa yakalanmış binlerce şebnem için kan bağışı kampanyası başlatıyoruz. Hafta başında Tüm Tirelileri kampanyaya destek için kök hücre ve kan bağışına bekliyoruz. Şifa bekleyen hastalara destek olalım, hayat kurtaralım.”

Editör: Haber Merkezi