Ödemiş’te yedi ayrı noktada hizmet veren Karabıyık Marketler Zinciri Ödemiş Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne düzenli olarak kan bağışlamaya devam ediyor.
Üç aylık periyotlar halinde, Kızılay ile işbirliği yaparak kan veren Karabıyık Marketler’in Şehit Salim İzleyen Caddesi’nde bulunan şube personeli Kızılay’a kan bağışladı.
Buradan konuşan Karabıyık Marketler Zinciri sahibi Zekeriya Karabıyık, “Karabıyık Marketler olarak halkımıza hizmet vermeye devam ederken Kızılay ile de çalışmak bizleri onurlandırıyor. Bir telefon ile ekip şeklinde gelip bizleri kırmayan Ödemiş Kızılay Kan Bağış Merkezi doktoru Osman Cengiz’e ve ekibine aynı zaman da Ödemişlilere teşekkür ediyorum” dedi.
Ödemiş Kızılay Kan Bağış Merkezi doktoru Osman Cengiz ise, “İlçemizde hizmet veren Karabıyık Market 3 ay periyotlar şeklinde merkezimize başvuruyor ve biz de böyle bir ortam hazırlıyoruz. Ödemiş Kızılay’ı olarak topladığımız kanlar birçok kişiye hayat veriyor. Karabıyık Market’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi