Ödemiş Kızılay Kan Merkezi ile Karabıyık Market işbirliği ile düzenlenen kan bağışları bu kez Adnan Menderes Bulvarı Kanguru şubesinde yapıldı.

Karabıyık Market A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karabıyık’ında bizzat kan bağışladığı kampanya Salı günü öğleden sonra saat 14.00’de başladı ve gece saat 23.00’e kadar devam etti.

Kızılay Kan istasyonundan Cem Kocaman, “Karabıyık Market’in her üç ayda bir düzenli kan bağışı kampanyası kapsamında bu ay kanguru şubesinde kan bağışını kabul ediyoruz. Bugün de Kızılay Kan Merkezimizin Kan bağış tırı da Ödemiş’te Karabıyık Markette bağışları kabul etti. Dün Selçuk ilçesinde olan tırımız Ödemiş’e geldi ve yarında Manisa iline gidecek.

Zekeriya Karabıyık’ta açıklamasında, “Biz de Kızılay çalışanlarımıza ve kan veren bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. 12 şubemizde bu kampanyalar her üç ya da bir devam edecek. Gerek personelimiz, gerekse kan bağışçılarımız kampanyamıza destek veriyorlar. Kan ihtiyacına Karabıyık market olarak katkı da bulunabildiysek ne mutlu bize. Kan vermesi uygun olan herkesi Kan bağışına davet ediyorum” dedi.

 NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi