Tire İlçesi'ndeki bir ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni 49 yaşındaki Ali Özkan, iddiaya göre yakalandığı kanser hastalığının ilerlediğini öğrenince, bunalıma girip çok sayıda hap içerek yaşamına son verdi. Evli 2 çocuk babası Özkan'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Merkez Menderes İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Ali Özkan, 1.5 yıl önce kanser hastası olduğunu öğrendi. 28 yıllık öğretmen Özkan, tedavi görmeye başladı. Ancak geçen sürede, kanser böbrekleriyle midesine yayıldı. Geçen cuma günü kontrol için hastaneye giden Özkan, hastalığının ilerlediğini öğrenince bunalıma girdi. Ailesine haber vermeden ilçe merkezindeki evinden ayrılan Özkan, Arappınarı Mevkisi'ndeki dağ evine gitti. Buradaki evin kapısına "Bir arkadaşıma gidiyorum, merak etmeyin" diye not yazan Özkan, iddiaya göre daha sonra çok sayıda hap içip uykuya daldı.

Özkan'dan haber alamayan eşi dağ evine gitti, kapıdaki notu görünce Özkan'ın arkadaşlarını aradı ancak bir sonuç alamayınca jandarmaya haber verdi. Durumu öğrenen yakınları dün akşam saatlerinde dağ evine gelip pencere camını kırarak içeri girdiklerinde Özkan'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Okulu ve çevresinde sevilen bir kişi olan Özkan'ın ölümü yakınlarını üzüntüye boğdu. Jandarmanın evdeki incelemesinin ardından Özkan'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

kaynak : Haber Tire

Editör: Haber Merkezi