Haber: Faruk ÇARK

Ödemişte bir kadın konakladığı otelin çatı katına çıkarak atlamaya çalıştı. Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin müdahalesi ile çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan kadın indirildi.

Edinilen bilgilere göre Hataylı olduğu belirtilen ve birahanelerde çalıştığı iddia edilen Seda K. (26) adlı bayan aldığı aşırı alkol nedeniyle bilinmeyen bir neden dolayı ilk önce konakladığı otelin önündeki caddede yol ortasında bir süre oturduğu ve trafik akışını engellediği ve daha sonra ise kaldığı otelin terasına çıktığı belirtildi.

Çatı katına çıkan aşırı alkollü Seda K. (26) daha sonra terasın kenarında bağırmaya başlayarak atlamaya çalıştığı iddia edildi.

İşlek olan cadde üzerinde kahvehanede çıkan vatandaşların 155 polisi arayarak haber vermeleri üzerine olay yerine giden güvenlik güçlerinin yoğun çabaları sonucu kendini atmak isteyen bayanın bir anlık boşluğundan istifade ederek geri çektiler. Seda K. çağrılan 112 ambulansı sağlık ekiplerinin müdahale etmesi sonucu güvenli bir şekilde terastan aşağıya indirildi.

Daha sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve polis nezaretinde acil servise sevk edilerek tedavi altına alındığı belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi