Haber: Dilek Ayvalı

Vatandaşımız ne isterse biz onu yaparız diyen ve geçtiğimiz günlerde Başköy’de jeotermal direnişine destek verip konuyla yakından ilgilenen Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli bu kez Tire’ye 3. 112 Ambulansını getirtti.

İlçede 2 ambulans hizmet verirken ilçenin artan nüfusu iki ambulansın yetersiz kalması ve vatandaşların mağduriyet yaşaması üzerine düğmeye basan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, Tire’ye bir ambulans daha kazandırdı.

İLÇEMİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, "İlçemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Tabi bu büyüme ile birlikte doğru orantılı olarak hizmetlerin de artması gerekiyor. İlçemizde 2 adet 112 istasyonu hizmet veriyor. Ancak bazen öyle zamanlar oluyor ki vatandaşlarımızın üçüncü ambulans talebi olabiliyor. Diğer ambulanslar da hasta sevkinde olunca ambulans diğer ilçelerden geliyor” dedi.

NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK

AK Parti olarak sağlık alanında da her zaman vatandaşın yanında olduklarını hatırlatan Başkan İçelli, “İnsan hayatında saniyelerin önemi var. Bu nedenle ilçemize bir 112 ambulansı daha talep ettik ve geçtiğimiz günlerde Ambulansımız ekibi ile Tire’ye geldi. Bundan böyle Tire’de her zaman hazırda bir ambulansımız daha olacak. Biz ne söz verdiysek yaptık. İnşallah el birliği ile ilçemizi daha yaşanabilir bir kent konumuna getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Üçüncü 112 ambulansımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi