HABER:FARUK ÇARK
Henüz ölüm sebebi belli olmayan Kavak’ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Tire Jandarma Komutanlığına bağlı Gökçen Jandarma Komutanlığı ve Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü cinayet büro amirliği ekipleri tarafından bugün saat12.30 sıralarında Gökçen Kahrat Yoncalık mevkiinde küçük menderes çayı kenarından gömülü olarak bir erkek cesedi bulundu.

Gömülü vaziyette toprak altından çıkartılan erkek cesedinin 31 Ekim 2017 tarihinden bu yana kaybolan oto alım satım işiyle uğraşan evli iki çocuk babası Ödemiş’te yaşayan Hakan Ali Kavak’a ait olduğu tespit edildi. Kaybolduğu günden beri polisin ve jandarmanın başlatmış olduğu soruşturma kapsamında birçok kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenilirken Hakan Ali Kavak’ın kim yada kimler tarafından nerede ne şekilde öldürüldüğü ve kimler tarafından getirilerek Küçük Menderes Nehrinin kenarına kazılmak suretiyle gömüldüğü ise henüz belirlenemedi. Faili meçhul cinayetle ilgili olarak Tire Cumhuriyet Savcılığı tarafından faillerinin yakalanması için geniş kapsamlı soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

31 Ekim 2017 tarihinden beri kayıp olan Hakan Ali Kavak’ın sosyal medya hesabı üzerinden aynı tarihte 31 Ekim 2017 tarihinde gece 00: 04 sularında Tire’den bildirim yaparak bir yazı paylaştığı dikkatlerden kaçmadı. Yazıda Birgün beni aramanı istiyorum Öyle telefonla değil Şefkatimi ara mesela kokumu ara sevgimi ara yazılıbir fotoğraf ile birlikte AMA BULAMAZSIN ARTIK yazısı dikkat çekiyor.





Editör: Haber Merkezi