Olay geçtiğimiz Pazar gecesi saat 24:00 sıralarında Tire Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan süt ürünleri deposunda gerçekleşti. İddiaya göre evli ve 1 erkek çocuğu olan Tuna Konuş, daha önce büyük bir süt firmasında pazarlamacı olarak çalışıyordu. Kısa süre önce de bu firmadan ayrılarak kendi pazarlama şirketini kurdu ve süt ürünleri pazarlamasına kendi şirketini adına yapmaya başladı. Başlangıçta güzel giden işleri bir süre sonra bozulmaya başladı ve günden güne ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı.

EŞİNİ ARADI HELALLİK İSTEDİ

Geçtiğimiz Pazar akşamı Tire Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan kendine ait süt ürünleri deposuna giden Tuna Konuş, buradan H.K.’yi aradı. Tire’de başka bir süt ürünleri firmasında muhasebe sorumlusu olan H.K.’ye işlerinin yolunda gitmediğini belirten Tuna Konuş, eşinden helallik isteyerek intihar edeceğini belirtti. H.K., eşini telefonda ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı ve telefon kapandı. Telefon konuşmasının ardından derhal 112’yi arayan H.K., ambulansı Tire Yeni Sanayi Sitesi’ndeki depoya yönlendirdi ve özel otomobiliyle kendisi de depoya intikal etti. Sanayi sitesinin güvenlik görevlisi ile birlikte depoya giden talihsiz kadın, eşini burada asılı halde buldu. Eşi ve güvenlik görevlisi tarafından ipten indirilen Tuna Konuş, ambulansla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Burada yoğun bakıma alınan talihsiz adam, yaklaşık 24 saat sonra, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

TUNA KONUŞ'UN ÖLÜMÜ ÖDEMİŞ'TE Kİ ARKADAŞLARINI ÜZDÜ

Ödemişli olan Tuna Konuş'un ölüm haberi arkadaşları tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Hayat dolu biri olduğunu belirten Tuna Konuş'un arkadaşları hala bu duruma inanamadıklarını belirttiler. 

Editör: Haber Merkezi