Haber: Dilek Ayvalı

Bir süredir tedavi gördüğü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesinde dün hayatını kaybeden Tire Devlet Hastanesi’nden emekli olan Göğüs Hastalıkları uzmanı Dr. Aylin Ülker için Tire Devlet Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi.

Törende konuşan Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Hayali, “Doktor Aylin Hanım’ın benim yanımda çok özel bir yeri var. Kendisini çok severdim. 1993-1996 yılları arasında hastanemizde pratisyen hekim olarak görev yaptı. Neşeli, dinamik, çalışkan ve vatanını seven bir doktordu. Benim teşviklerimle uzmanlığını kazandı. Bir süre Afyonkarahisar’da görev yaptı. Daha sonra 2014 yılında, ‘Gel dedim burada çalışalım.’ Benim katkımla buraya getirdik. Ancak fazla çalışamadık, amansız hastalığa yakalandı. Ne yapalım ölüm hak. Cenabı hak Kuran-ı Kerim’de bildiriyor, ‘Her canlı ölümü tadacaktır.’ Bir gün biz de buradan gideceğiz. Önemli olan geride güzel hatıralar bırakmak. Aylin Hanım’da geride güzel hatıralar bırakarak aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. İnşallah rabbim mekânını cennet eyler” dedi.

Tire Devlet Hastanesi’ndeki törene hastane personeli, Ülker’in ailesi ve yakınları katıldı. Dr. Aylin Ülker cenazesi Tire Devlet Hastanesi’ndeki törenin ardından İmam Hatip Camii’ne getirildi. Burada kılınan öğle namazının ardından Aylin Ülker’in cenazesi Tire Işıklı Mahallesi Mezarlığına sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi.

Editör: Haber Merkezi