Haber: Dilek Ayvalı

İtfaiye ekiplerinin deprem bölgesine çağrılması ile harekete geçen Tire Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan itfaiyecileri olay yerine araçla taşıdı. 

Yaşanan felaket sonrası açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ekip ve ekipmanlarımızla her zaman hazırız mesajı verdi. Başkan Duran deprem felaketinin yaşandığı ilçelere ziyarete gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de eşlik edip depremzedelerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi,çalışmaları yerinde inceledi.

TAKED BÜNYESİNDE BELEDİYE ÇALIŞANLARI YER ALDI

Deprem bölgesine yardıma giden sivil toplum kuruluşlarından biri de Tire Arama Kurtarma Derneği (TAKED) oldu. TAKED bünyesinde yer alan Tire Belediyesi çalışanları arama kurtarma çalışmalarında gönüllü olarak yer aldı. TAKED bünyesinde bulunan Tire Belediyesi çalışanları yaptıkları açıklamada "Deprem meydana geldikten sonra TAKED bize çağrı yaptı. Çağrı sonrası Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran 'a izin için ulaştığımızda bize" Vakit kaybetmeden olay yerine hareket edin" diyerek destek oldu. Başkanımıza teşekkür ediyor, göçük altında kalan vatandaşlarımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dediler.

Editör: Haber Merkezi