YÜKSEL BALCI

Tarih 07/04/2014 saat 19:00 Ödemiş’in en işlek caddelerinden biri olan Talat Paşa caddesinden sağlıklı bir şekilde nefes alıp geçmek bir mucize.

Polis lojmanlarının bacasından çıkan son derece pis bir koku ve isin yaydığı zehirli gaz tüm caddeyi kaplamış durumda. Burada bulunan iş yerleri, lise ve evlerin camlarından giren ve insan sağlığına son derece zararlı olan dumanlar vatandaşı canından bezdirdi.

Caddeyi kaplayan zehirli gazlardan, vatandaşların sağlığı tehdit altına girmiştir. Bu konuda hasiyetlerine güvendiğimiz Sayın Kaymakamımız Abdullah Dölek, Sayın belediye Başkanımız Mahmut Badem, Sayın Emniyet Müdürümüz Okan Kestek’ten bu konuda acilen ilgi bekliyoruz. Vatandaşlar Emniyet lojmanlarından çıkan bu zehirli gazı teneffüs etmek zorunda mı? Değil midir? Bunu Sayın Ödemişli yetkililerin takdirine bırakıyorum.

Lütfen gelip buradaki esnaflarla, isten bina badanalarının renkleri değişmiş, konutlardave iş yerlerinde bulunan Ödemişlilerle bir konuşsunlar, o zaman durumun vahametini göreceklerdir.

İnsanların sağlıyla yakından ilgisi olan bu duruma acilen çözüm getirilmesini bekliyoruz. İnsan sağlığını ilgilendiren bu konuya sayın yöneticilerimizin çözüm getireceğine inancımız tamdır.

Editör: Haber Merkezi