HABER:ERKAN DOĞAN
Özel Medifema Hastanesi, Obezite Kliniği Sorumlusu olan Op. Dr. Metin Karadeniz’in bininci obezite ameliyatını gerçekleştirmesi nedeniyle bir kokteyl düzenledi. Kokteylde konuşan Op. Dr. Metin Karadeniz hastane yönetimine teşekkür ederek, “Genç yaşta alanımda başarılı olmamın birkaç sebebi var. Bunların başında iyi bir eş seçimi ve işimi çok severek yapmam geliyor. Sevgili eşim ile 15 yıldır beraberiz ve 9 yıldır evliyiz. İşimi çok sevmem de başarılı olmamın sebeplerinden biri” şeklinde konuştu.

Dr. Karadeniz yaptığı konuşmada, obezite hastalarıyla ilgilenmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Dünyaya bir daha gelirsem doktor olur muydum bilmiyorum ama yine doktor olsaydım mutlaka obezite cerrahisi alanını tercih ederdim. Çünkü obez hastalarla ilgilenmekten ve onlara çözüm sunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
Genel Cerrahi eğitimini tamamladıktan sonra ilk görev yerinin Karşıyaka Devlet Hastanesi olmasının kendisi için şans olduğunu söyleyen Dr. Karadeniz, "Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk laparoskopik obezite ameliyatını gerçekleştiren hocam Doktor Mehmet Görgün ile çalışmış olmak benim için büyük bir şanstı” diye konuştu. Facebook’ta 13.000 takipçisi bulunan bir gruba sahip olduklarını dile getiren Dr. Karadeniz, “Facebook’ta 13.000 üyesi olan bir Facebook grubu oluşturduk. Yine kendimize ait bir Facebook sayfamız bulunuyor. Hepsiyle kendim ilgileniyorum. Çünkü hastalar sosyal medya da olsa karşılarında gerçek bir kişi, bir doktor görmek istiyor” dedi. Konuşmasının sonunda Dr. Karadeniz, bininci hastalarının ameliyatını gerçekleştirdiklerini, daha çok hastaya deva olmak için yine severek çalışacaklarını belirtti.
"Hastalarıyla Çok Yakından İlgileniyor" 
Özel Medifema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Yiğit, Doktor Karadeniz'in hastaları ile çok yakından ilgilendiğini, ameliyatlarında ise çok başarılı olduğunu söyledi. Yiğit, Doktor Karadeniz'i tebrik etti. 

Editör: Haber Merkezi