HABER: Semih DURSUN

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kiraz’ın 52 köyünü merkez olarak belirledi.

Büyükşehirden gelen yol yapım ekipleri ve Kiraz Belediyesi ekipleri çalışmalara başladı. Kirazın yıllardır kangren olan eski Haliller yoluna, hizmetin halkçı başkanı İsmet Korkmaz neşteri vurdu. 50 yıldır yapılmayan çocukların çamur içinde okula gittiği yol, artık asfalta kavuşuyor ve yol çilesi bitiyor. Ekipler çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Zabıta Amiri Mehmet Koyun, CHP Gençlik kolları başkanı Yücel Çetinkaya, CHP İlçe başkan Yardımcısı Hakki Umurcalı yerinde takip ederek gecesini gündüzüne katıyorlar.

AZİZ BAŞKANA TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, “Bunlar daha başlangıç Kiraz ve köylerinde yapılmadık yol köprü kanalizasyon işi kalmayacak. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz başkanımızın Kiraz’a verdiği önemi biliyorum ve Kiraz’ı yeniden inşa edeceğine inanıyorum. Kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Editör: Haber Merkezi