HABER FARUK ÇARK

Ödemiş’te Süleyman Demirel Mahallesi Yeni Kent Sitesi önünde meydana gelen trafik kazasında çarpışan her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, ters dönen otomobilde bulunan üç kişi yaralandı.

Edinen bilgilere göre dün saat 23.30 sıralarında Ahrandı Mevkii Yeni Kent sitesi önündeki yolda, Ahrandı istikametinden ilçe merkezine seyir halinde bulunan K. D. yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen ve Yeni Kent Sitesi’ndeki evine gitmekte olan C. D. (48) kontrolündeki Mercedes marka otomobile çarpmamak için yol kenarındaki kaldırımın üzerine doğru ters döndü.

Kemal Dalkıran’ın kullandığı araçta yolcu olarak bulunan M. C. (28)’in başından yaralandığı ve kafasındaki kesikler nedeniyle dikiş atıldığı öğrenilirken, diğer yolcu D. Ş. (24)’nin vücudunda ve yüzünde sürtülmeden dolayı çizikler oluştuğu, sürücü K. D.’nin ise kolundan yaralandığı belirtildi.

YARARLILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI


Yoldan geçen duyarlı vatandaşları polise ve 112 sağlık ekiplerine haber vermesi sonucu kısa sürede kazanın olduğu yere ulaşan sağlık görevlileri olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak yaralıları ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi acil servisine sevk ettiler ve yararlılar acil serviste tedavi altına alındı.

Trafik kazasının ardından Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri gerekli ölçümleri yaptı. Ekipler kaza sonrası kapanan yolun trafiğe açılmasını sağlayarak kaza mahallinde maddi hasarlı araçların çekilmesini sağladı. Kazanın ardından her iki araç sürücüsünün ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alarak doktor kontrolünden sonra Şehit Ayhan Uzun Polis Merkezi’ne götürdükleri bildirildi.  Trafik kazasıyla ilgili emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerinin soruşturma başlattığı açıklandı.

 

Editör: Haber Merkezi