Olumlama; sadece pozitif kelimelerden oluşan, bilinçlatındaki negatif kayıtların değişmesini sağlayan, bilinçlice tekrarlanan “olumlu” telkin cümleleridir. Afirmasyonla karıştırılmamalıdır. Afirmasyon; hem olumlu hem olumsuz tekrarlanan cümlelere denir. Bizim hedefimiz olumsuz kayıtlarımızı değiştirmek olduğundan sadece olumlu kelimelerden oluşan tekrarlar yapmalıyız.

Olumlama cümleleri yeteri kadar yapıldığında mutlaka etkisini gösteren sihirli cümlelerdir. Herkesin “yeteri kadar”ı değişir fakat beyin hücresi 21 günde oluştuğundan ilk 21 gün aralıksız tekrarlamak ilk şarttır. Ben tecrübeme dayanarak 90 gün aralıksız tekrarlanmasını öneririm. Sonrasında kayıdın değişip değişmemesine bakılarak devam edilebilir. Sayısız yapamam diyenler için günlük arka arkaya 7 tekrar yapabilirsiniz. Bunun dışında farkındalığınızı arttırıp (ne söylediğinize dikkat ederek) her olumsuz cümleyi söyleyişinizin arkasından hemen olumlama cümlesini tekrar etmek ve gün içinde aklınıza her gelişinde olumlama cümlenizi söylemek size çok şey kazandıracaktır.

Parasal Konular İçin Olumlama

-       Bolluk ve zenginlik içinde yaşamayı hak ediyorum.

-       Keyifle para kazanmayı hak ediyorum.

Yaşamda İlerlemek İçin (Aşk, Kariyer vb.)

-       Yaşamda güvenle ilerliyorum.

-       Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim.

Sağlık İçin

-       Bedenen, zihnen ve ruhen çok sağlıklıyım.

-       İyiyim, güçlüyüm, dinç ve zindeyim. Sağlıklıyım, enerji ve hayat doluyum.

Aşk İçin

-       Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum ve hak ediyorum

-       Geçmişimde ilişki yaşadığım tüm enerjileri affediyorum. Güzel bir ilişki yaşamak için kendime izin veriyorum.

Ve genel bir olumlama (en sevdiklerimden). Benim başıma hep güzel şeyler gelir J


Ağzımızdan çıkan her cümle bir telkindir. Yaşantımızı belirleyense bu telkinin olumlu ya da olumsuz olmasıdır. Yaşam da seçimlerden ibarettir. Üşenip yapmıyorsanız yaşamınıza olumsuzluklarla devam etmeyi seçiyorsunuz demektir. İnanıp inanmamak başka bir konu. Eğer inamıyorsanız da deneyin ve sonucu görün derim. Yolda yürürken bile yapabileceğiniz bu teknikle kaybınız olmaz ancak çok kazancınız olur.


Ağızınızdan çıkan her cümle bilinçaltı kaydınızı, bilinçaltı kayıtlarınız ise davranışlarınızı ve sisteme gönderdiğiniz frekansı belirler. Dua, zikir, mantra, enerji yollama hepsi birer olumlamadır. Siz içinize en sineni yapın. Sistemde hiçbir enerjinin yok olmadığını, tüm enerjilerin dönüştürülebildiğini hatırlayın. Ruhlarınıza Yaradan’ın şafi ismiyle şifalar dilerim.

            Sevgi ve huzurla kalın.