HABER: DİLEK AYVALI

İZKA hizmet binasında düzenlenen toplantıya Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi, İZKA Uzmanlarında Cangül Kuş ve TSKB Gayrimenkul Değerlendirme  A.Ş  Genel Müdür Yardımcısı Bilge Beller Özçam, Kıdemli Değerleme Uzmanı M. Alperen Yörük ve Yönetici Yardımcısı Ecem Baştürk Gür katıldılar.

UZMANLAR RAPOR VERECEK

Ödemiş’te de hayata geçirilmesi planlanan iş ve seyahat konseptine uyumlu şehir oteli için fizibilite çalışması değerlendirildi. ÖTO Başkanı Rıfat Eriş, “Hem turizm hem ticari hayat açısından değerlendirdiğimizde Ödemiş’in ihtiyaç duyduğu bir otel çalışması içerisindeyiz. TSKB ile sağlanan anlaşma sayesinde Uzmanlar Ödemiş’in potansiyeline en uygun otel yatırımının nerede ve nitelik olarak ne şekilde olması gerektiği konusunda bizlere rapor verecekler. Bizde bu rapor doğrultusunda tüm üyelerimiz ile böyle bir yatırımın olup olmaması konusunda istişarelerde bulunacağız. Bu ihtiyacın karşılanması aşamasında da ortak olmak isteyen tüm üyelerimizi projeye dahil edeceğiz. Önemli olan bu yapılan çalışma ile ne kadar rantabl ve sürdürülebilir bir proje olduğunu görmektir. Sürdürülebilir olması bizim için çok önemli Çünkü Ödemiş’imizde ne yazık ki iyi bir ortaklık kültürü yok. Bu otel çalışması sayesinde sürdürülebilir yönetim anlayışı üzerinde de elimizde raporlar olacaktır. Çok iyi düzenlenmiş işletme anayasası sayesinde sağlam bir yapı ile Ödemiş’in ihtiyacını karşılamak istiyoruz” dedi.

ÖDEMİŞ’İN İHTİYACI

ÖTO Başkan Vekili Nuri Yaşayan, “Ödemiş Ticaret Odası olarak birçok turizm faaliyetinde bulunuyoruz. Üyelerimizden Otel çalışması konusunda sürekli bir talep alıyoruz. Gelen talepler doğrultusunda bizler bilgi toplama aşamasındayız. Ticaret Odası olarak bizler Ödemiş’in bu konuda ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu bağımsız kurumun bize sunacağı çalışma doğrultusunda böyle bir otel yapılırsa hem turizm hem iş insanları olan üyelerimizin ihtiyaçlarının karşılanacağı düşüncesindeyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi