Ortak sorulara (“Mesajımı almadınız mı?”, “Yazdıklarımı okumadınız mı?”, “Aradım açmadınız.”, “Kitabınız var mı?”, “Kitap ne zaman çıkacak?”, “Acil cevap bekliyorum.”) ve benimle sadece duygusunu paylaşanlar için cevap.

Yazdıklarım, paylaşımlarım, çalışmalarım için vermiş olduğunuz tüm geri bildirimler ve güzel sözler için sonsuz teşekkür ederim. Hissettiğini, düşündüğünü açık yüreklilikle bana bildiren siz harika insanlar, iyi ki varsınız. Sayenizde hem varoluş amacımda güven ve huzurla yürüyor hem de daha iyi ve faydalı şeyler yapmak için motive oluyorum. Bilmelisiniz ki bana attığınız her mesaja, elektronik postaya ve aramaya cevap vermeye çalışıyorum. Bana yazdığınız her şeyi okuyorum. Hak vereceğiniz gibi bilgim, algım, gücüm yettiğince “var olan” için elimden geleni yapmak istesem de benim de insan oluşumdan kaynaklı yetişemediğim durumlar olabiliyor. Bazen iş yoğunluğundan bazen kendi yaşantımın akışından geç cevap verebiliyorum. Anlayış göstererek beklediğiniz için çok teşekkür ederim ve bu gecikmelerden dolayı özür dilerim. Sizden ricam bu durumu kişisel algılamamanız.

Kitabımı soranlar için, biraz daha hız vermiş olsamda hala hazırlık aşamasındayım. Çıkar çıkmaz bu güzel gelişmeyi hepinizle paylaşacağıma emin olun. İlahi güçten, en doğru zamanda benim ve bütünün hayrına olacak şekilde raflarda ve sizin kitaplıklarınızda yerini almasını dilerim.

Kitap çıkana kadar yazılarımı 8/9 Kişisel Gelişim Merkezi facebook sayfasından, 8/9 Kişisel Gelişim Merkezi blog sayfamdan ve Yerel Güç gazetesinde her perşembe yerimi aldığım köşemden, paylaşımlar için sadeceaysen adıyla instagramdan, ayşen akbulut adıyla twitterdan takip edebilirsiniz.

Yolumu sizlerle kesiştirene hamd olsun. Güzelliklerle her zaman yaşantımda olun.

Sevgi ve huzurla kalın.