Ülkemizin sorun kaynağı olan odaklar tıpkı Bremen Mızıkacıları gibi, üst üste; Koltuğa İsrail kurulmuş, kucağında ABD, onun kucağında AKP, en üste ve pohpohlusu da PKK.

Hedef  -Türküyle, Kürdüyle ve tüm ögeleriyle- Türk Milleti; amaç Türkiye’nin elindeki her türlü yer altı ve yerüstü kaynağı ve bunların üstünde bulunduğu yurdumuzu emperyalizmle birlik olup yalayıp yutmak.

Saldırılar birkaç koldan yapıldı.

-Birincisi ülkenin eğitimini yok ettiler. Üretmeyen, düşünmeyen, tarikat şeyhlerinin dizinin dibinden kalkmayan bir nesil yaratmaya kalkıştılar. Bu ihaneti de din adına yapıyormuş gibi demogojilere sarıldılar.

-İkincisi, ülkenin koruyucusu olan ordumuza türlü türlü kumpaslar kurarak, sözüm ona Türk Ordusu’nu ehlileştireceklerini!, teslim alacaklarını sandılar.

-Üçüncüsü, ülkeyi terör batağına sürüklediler.

Tüm bu sorunlar AKP’nin bir koltuk aşkına ülkeyi emperyalizme teslim etmesinden kaynaklandı. 

Ülkenin bir kısmını teröriste teslim etmek mi dersiniz, komşulara terör ihraç etmek mi, halkı yoksullaştırıp, açlığa mahkum edip oylarını almak mı?

Ama yalancının mumu yatsıya kadar yandı;

-Bir yandan AKP ile Feto Terör Örgütü tepişmeye başladı (Bu örgütü öz Amerikalı sayıyoruz),  

-Öte yandan Türk Ordusu’na yapılan kumpaslar bir bir ortaya serildi.

-Ve tuttu Türk Milleti ilgili -esasen Türk Milleti ile hiç ilgisi olmayan- kişiyi “Padişah” yapmayacağını gösteriverdi. İşe yaramasın, diye ortaya konan sandık ilk kez iyi kötü bir işe yaradı.

Nihayet, artık bitirdik, gık çıkaramaz, denilen Türk Ordusu; Bremen Mızıkacıları’nın en şımartılmışını kucaktan attırıverdi.

Aman aman, sen misin yıllardır kucakta gezdirdiğin teröristi kucağından atan. Öyle ya bir adamın kırk yıl karnını doyurursun, bir gün ekmek vermesen kötü olursun. Kucaktan düşen Teröristin karşısında Türkiye’de öyle oldu.

Analar ağlamasın, diyenlerin ikinci yüzünü cümle alem görmüş oldu.

Düne kadar “Savaş savaş!” diye nara atanların, bugün “Barış barış!” diye yalvarmalarına mı ne demeli?

Asıl, “Açılım”, “Barış Süreci” yeniden başlatılmalı, deyişleri daha anlamlı.

Hele hele Amerikalı cüdamın “Açılım süreci kaldığı yerden devam etmeli.” deyişi.

Açılım süreci neydi? Ülkemizi bölüm parçalamak, öyle değil mi?

Yaa, Türkiye’de yurdunu, ulusunu seven bir iktidar olsa seyreyleyin güzelliği!