Bir gazeteye en büyük tecavüzün gazete sahibi ve yöneticisinden geldiğini anlatmakla satırlarıma başlamak istiyorum. Çalışmış olduğum gazete ve kendi kurmuş olduğum şuan ki Yerel Güç Gazetemizde aynı politika ile hareket etmeye çalıştım.Tarafsız davrandık, belki yaşımız ve karakterimiz sonucu sert çıkışlarda bulunduğumuz zamanlarda oldu. Ancak ne bir kurum ne bir grup ne bir siyasi parti ne de kişilerle kişisel sorunlarımızı yayın politikamıza yansıtmamaya çalıştık.
Hiçbir kul hatasız değildir. Önemli olan hataları görüp aynı hataları tekrar tekrar yapmamaktır. Hayat bana ve birçok kişiye bunu öğretmiştir. Bir insan kendi kişiliğini oturtana kadar belli bir süreçten geçmek zorundadır. Belli şeyleri yaşamak, bu kimisi için erken kimisi için yıllar alabilir. Gazetemden yapılan her eleştiriden sonra alınan tavırlar beni zayıflatmak yerine daha da güçlü kılmıştır. Bunu böyle kabul edeceksin.Kişileri olduğu gibi kabulleneceksin kavramları benim hayatımda yoktur. Kimse beni olduğum kadarıyla katlanmak zorunda olmadığı gibi bende kimseye olduğu kadar kabullenmek zorunda değilim.
En son söyleyeceğimi en başta söyleyenlerdenim ve lafını esirgemeyenlerden.
Herkesin bir doğrusu vardır. Her düşünceye saygımız sonsuzdur. Ancak bu düşüncelere katılma gibi bir zorunluluğumuz yoktur.
Bu sebeplerden dolayı demokrasi ve hoşgörünün kendi aile içimizde bile yaşanmadığı bu memlekette biz gazete olarak en zoru başarmaya çalışıyoruz. Her görüşten bir köşe yazarımız bulunuyor. Her partiye, kendilerinin haber yaptırma durumuna göre gazetemizde yer vermeye çalışıyoruz. Her görüşe düşünceye karşı tarafın yer verdirme durumuna göre yer veriyoruz. Bir tarafın ağır bastığı zamanlarda oluyor.Ancak bunun gazetemiz ile alakalı olmadığını gerçek okuyucularımız farkına varmıştır.
Böyle zamanlarda hemen bir taraflara yakıştırılıveriyoruz. Ama bizim gazetenin neci olduğunu bir türlü çözemediğini söyleyenler aracılığı ile tarafsızlığımızın ortaya konulması da bizi onurlandırıyor
Bizim temel ilkemiz her fikre ve görüşe saygı duymak, her kesimin belirli evrensel kriterler çerçevesinde kendisini sayfalarımızdan anlatabilmelerine imkan sağlamaktır. Gazetemiz hiçbir konuda insanları manipüle edecek yaklaşımlar içerisinde olmamıştır ve olmayacaktır.
Bir diğer konu da gazetemiz yazarlarının görüşleriyle ilgilidir. Gazetemiz yazarları kendilerine ait köşelerde düşüncelerini belirli kriterler çerçevesinde anlatma, yayınlama hakkına sahiptir. Özellikle referandum sürecinde birkaç yazarımız EVET oyu kullanılması yönünde fikir beyan ederken diğer bir grup yazarımız da kendilerine göre gerekçelerini anlatarak HAYIR oyu kullanılması gerektiğini söylemektedir. Biz gazete olarak evet ya da hayır’dan yana taraf olmadığımız için yazarlarımızın özgür iradelerini kullanmalarına olanak sağlamaktayız..
Müstear isimle yazı yazan yazarlarımızın ben olduğum konusunda ki iddialarda bulunanlar, kimi zaman hayır ben değilim demekten yorulduğumda ben yazıyorum diyerek konuların uzamasını engellemelerimdir.  
Yerel Güç Gazetesi birilerine ne uzak, ne de yakın. Gazetemizin içeriği, sadece sizlerin bizlere ne kadar uzak ve yakın olduğunuzla alakalı.
Köpeksiz köyde değneksiz gezenleri nasıl eleştiriyorsak, yaptıkları güzel şeylere de yer veriyoruz. Ancak yayınlanan güzel yazılarda teşekkür beklemediğimiz gibi eleştirdiğimiz de de tehdit edici cümleler ile bir yere varılamayacağını bilinmesini istiyorum.
Her şeyden öte gazetemizin lafta değil, gerçekte Küçük Menderes Havza gazetesi olması sebebi ile yaklaşık bin noktada binlerce okura ulaşıyor olması fikirlerini geniş kitlelere ulaştırabilmeyi hedefleyen siyasilerin ilgi odağı olmasına sebep olmaktadır. Biz bu gücümüzün ve etkinliğimizin farkında olarak kapılarımızı herkese her fikre açık tutma gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar da böyle olmuştur.
Büromuza geldiğinizde içeceğiniz bir kahve ve ayıracağınız 10 dakikalık kısa süre ile bizleri daha iyi anlayacağınızı bilmenizi isterim.  
Yeni yapılanma ve yeni içeriklerle Yerel Güç Gazetesi daima halkın yanında olmaya devam edecektir.
Ben Cenab-ı Allah’ın bana izin verdiği kadarıyla hedeflerimi sırasıyla gerçekleştirdim. Çok istedim, inandım, yılmadım ve zamanını bekledim. Hayalleriniz hiç bitmesin. Gününüzün bir önceki gününüzden çok daha iyi olmasını ve referandumda çıkacak olan sonuç ne olursa olsun memleketimiz için iyi sonuçlar getirmesini diliyorum…