HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş’te gençlere yönelik yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren Ödemiş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri yaz kursları başlattı.

Ödemiş Çamlık Park altında bulunan açık alanda gençlere yönelik oluşturulan birçok etkinliklerle gençleri spor ve diğer faaliyetleri alıştıran Ödemiș Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü şimdi de ilkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik İngilizce, Satranç ve Mangala eğitimi veriyor.

Ödemiș Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, “ Bizler Ödemiş Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak kurulduğumuz günden bu güne gençlerimize ve Özel çocuklarımıza yönelik birçok spor etkinlikleri gerçekleştirdik. Şimdi de Kurum olarak Ödemiş Çamlık Park altında bulunan açık alanımızda İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik kültür kursları olarak İngilizce, Satranç ve Mangala eğitimi veriyoruz. Bunların yanı sırada spor kursları olarak Badminton, Voleybol ve Güreş kurslarının eğitimi verilmektedir.

Yaz tatilini eğlenceli ve verimli bir șekilde değerlendirmek isteyen gençlerimizi Ödemiș Çamlık Park'ta bulunan Ödemiș Gençlik Merkezimize bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi