HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Yahya Aydın, “İzmirspor maçı Her yönüyle çok stresli bir maçtı”

Ödemişspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, “Burada 10 günlük bir çalışma programı yaptıktan sonra Antalya’da on günlük bir kamp programı belirledik. Buradaki çalışma sonrası gittiğimiz Antalya kampında 4 tane maç programı hedeflemiştik. O maçları da oynadık. Antalya kampı bizim için çok verimli geçti. Antalya kampı boyunca neler yapabiliriz. Onları plandık. İstediğimiz şeylerde oluştu. Bunu sağlayanlara da teşekkür ediyorum.  

İkinci yarının ilk maçında çok kritik bir maç oynayacaktık. Her yönüyle çok stresli bir maçtı. Ama kazanmamız gereken bir maçtı. Maçın geneline baktığınız zaman iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama şanssız bir şekilde kendi kalemize gol attık. İlk yarıyı yenik kapattık ama oyun performansı acısından istediklerimiz yerli yerine oturdu. Çocuklar ilk yarı da geri düşmemizi ciddi bir tepki koydular. Ve kısa bir süre sonrada maç 3-1 e geldi ondan sonrası bizim için daha rahat oldu. Ben takımımın gösterdiği performanstan hem sonuç olarak hem de oyun olarak memnunum önemli bir üç puanı hanemize yazdırdık. Önümüzde bir maç var ondan da aynı hedefler doğrultusunda oynayacağız.  Ondan da mutlu döneceğimize düşünüyorum. Ödemişspor Lig’de kalacaktır. Buna sonsuz inancım var onun için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Ödemişli Ziya Yuvaya Döndü

TFF 3.Lig 1. Grup ekiplerinden Gebzespor ’la olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Ödemişli Ziya İnday tekrar Ödemişspor ‘la anlaşarak yuvasına döndü.

Ödemişspor ’la bugün ilk antrenmanına çıkan Ziya İnday’ antrenman sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu, “Öncelikle takımızız ve Ödemişimiz için hayırlı olmasını diliyorum.  Ödemişspor olarak şu an zorlu bir süreçteyiz. Geçen sene birlik beraberliğimiz üst seviyedeydi. Tekrar bu senede aynı olur. Bugün ilk antrenmanıma çıktım. Geçen sene oluşan aynı ortam yine bu senede var. Burada bulunan takım arkadaşlarım bana yardımcı oldular. İnşallah bu sene Ödemişspor olarak Lig’de kalırız.  Ödemişspor ve Ödemişliler olarak takımımızın hakkettiği yerlere profesyonel liglere çıkarmak için uğraşacağız. Her şey umarım bundan sonra daha güzel olacak. Tüm taraftarlarımızı, Ödemiş halkını bundan sonraki maçlarda yanımızda görmek istiyoruz. Onların bizlere olan destekleri sahada olduğumuz zaman bizlere itici bir güç oluyor.  Tüm taraftarlarımızı ve halkımızı maçlarımıza bekliyoruz. Bundan sonraki süreç Ödemişimiz için güzel olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi