Ödemiş'te düzenlenen “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Halı Saha Futbol Turnuva”sına, Ödemiş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü de hükümlülerle katılıyor.
 Ödemiş’te devam eden turnuva çekişmeli maçlara sahne oluyor. Denetimli Serbestlik takımının son maçını Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan da izledi. Mücadeleyi Doğan’la birlikte Sosyal Aktivite, Bilim, Eğitim, Kültür, Dayanışma Derneği (SABER) Başkanı Ramazan Göçen, Ödemiş Müftülüğü Müfettişi (Murakıbı) Ali Efe ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri de izledi.
SABER Başkanı Ramazan Göçen konuşmasında 105A kapsamında salıverilen hükümlülerin boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen bu turnuvanın sosyal ve kültürel aktivitelerin hükümlüleri rehabilite etmede ve topluma kazandırmada çok önemli bir etkinlik olduğunu söyledi. Göçen, “Önemli olanın kazanmak değil spor yapmak. Hem sağlık açısından faydalı, topluma adaptede boş zamanlarını sportif etkinliklerde değerlendirmeleri çok faydalı bir çalışma. Bu nedenle Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Editör: Haber Merkezi