HABER: BAŞAR UÇAR

9 maçtan 4’ünün beraberlikle sonuçlandığı haftada Batman Petrolspor’a konuk olan Tire 1922 tek golle kazanarak dördüncü sıraya yükseldi. Batman 16 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarıda karşılıklı ataklar gol getirmedi. İkinci yarıya etkili başlayan Tire 1922, 47’de savunmanın ofsayt itirazıyla bir anlık duraksamasını iyi değerlendirdi ve Doğan’ın golüyle öne geçti. 80’de Gökhan ile ikinci gole yaklaşan Tire 1922 kalan sürede tek golü korudu ve sahadan 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez play-off potasına girdi. Maç öncesi Batman Petrolspor’un taraftar grubu Yarasalar’ın Tire 1922 kafilesini kaldıkları otelde ziyaret etmesi centilmence tablolar ortaya çıkartırken Kırmızı-Beyazlılar kritik galibiyet sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

Lider Bodrum farkı açtı

Tire 1922’nin Batman Petrol karşısında sevindiği 24. haftada lider BB Bodrumspor gol düellosunda haftaya ikinci sırada başlayan Düzcespor’u deplasmanda 3-2 ile geçti. Play-off yarışındaki ekiplerden Silivrispor, Halide Edip Adıvar ile 1-1 berabere kaldı. Manisa Büyükşehir Belediye deplasmanda Kemerspor 2003 ile golsüz eşitliği bozamadı. Erbaaspor deplasmanda son sıradaki Türk Metal Kırıkkale ile 0-0 berabere kaldı. Kırıkhanspor evinde Pazarspor ile golsüz berabere kalınca BB Bodrumspor puan farkını 6’ya çıkartarak şampiyonluk yarışında büyük avantaj elde etti.

Grupta 25. hafta maçları 5 Mart Pazar günü oynanacak. Tire 1922, grubun son sırasındaki Türk Metal Kırıkkalespor’u ağırlayacak. 


Editör: Haber Merkezi