HABER: DİLEK AYVALI

3. Lig 1. Grup, Play-Off yarı final rövanş maçında Nevşehir Belediyespor’u ağırlayan Tire 1922, rakibi karşısında üç şutunun direkten döndüğü karşılaşmada kalesinde karambolden gördüğü gol ile İkinci Lig umutlarını başka bir bahara bıraktı. Maçı Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Nevşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Kaya, Tire Belediye eski Başkanı Tayfur Çiçek şeref tribününden birlikte izledi.

KARŞILAŞMAYI 5 BİN TARAFTAR İZLEDİ

Tire’de oynanacak olan yarı final rövanş karşılaşması için Kaymakam Tanrıseven maçın öneminden bahsederek Tirelileri maça davet etmişti. Kaymakam Tanrıseven’in çağrısı yanıt buldu ve uzun zamandır taraftar yüzü görmeyen stadyumda maçı 5 bin taraftar izledi.

TANRISEVEN  “ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI”

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Tire bu maçta sesimize kulak verdi ve tek yürek oldu. Tribünler eski günlerdeki gibi doldu. Güzel de futbol oynadık ama maalesef şans bizden yana değildi. Kalemizde istemediğimiz bir gol gördük. Çabalarımız yetersiz kaldı. Üç tane topumuz direkten döndü. Nasip değilmiş. İnşallah Önümüzdeki sezon yeni umutlarla kaldığımız yerden devam ederiz.

“TEŞEKKÜRLER TİRE”

Tireli taraftarların maç çağrısına olumlu yanıt verdiğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven “Tireli taraftarlarımız stadyumu doldurdu. Futbolcusu, teknik heyeti ve vatandaşlar bu maçta tek yürek oldu.Tireli taraftara da bu yakışırdı. Ben Tire 1922 heyetini ve taraftarımızı verdikleri destekten dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi