HABER:BAŞAR UÇAR 
Kritik haftada lider BB Bodrumspor, 1 puan gerisindeki Kırıkhan’ı ağırlayacak.

Antalya deplasmanından puansız dönerek dört haftalık yenilmezlik serisine nokta koyan ve rakiplerinin takıldığı haftayı iyi değerlendiremeyen Tire 1922, Silivrispor karşılaşması ile gözünü zirveye dikmek istiyor. Yeni bir sayfa açmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, pazar günü saat 13.30’da Tire Dört Eylül Stadı’nda rakibini ağırlayacak.

Sayhan bu kez Silivri ile Dört Eylül Stadı’nda

Ligin ilk yarısında Tire 1922’yi çalıştırırken yolların ayrıldığı Fahrettin Sayhan’ın göreve getirildiği Silivrispor da son beş maçta hasret kaldığı galibiyeti Tire’de elde etmeyi hedefliyor. Kritik karşılaşmayı Balıkesir bölgesi hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin yardımcılıklarını Onur Yoldaş ve Tuncay Ercan yapacak.

Play-off potasıyla arasında 4 puan bulunan Tire 1922 ligin ilk yarısında rakibine tek golle yenilmişti.

Şampiyon olan ekibin doğrudan 2. Lig’e yükseleceği grupta lider BB Bodrumspor da 1 puan gerisindeki takipçisi Kırıkhanspor’u konuk edecek. Üçüncü sıradaki Düzce’nin Dersimspor’a konuk olacağı 23. haftada play-off hattının son sırasındaki Halide Edip Adıvar SK da evinde ligin çıkışa geçmek isteyen ekibi Kemerspor 2003’ü konuk edecek. Play-off hattını 2 puan geriden izleyen Ege temsilcisi Manisa Büyükşehir aynı puana sahip Çatalca ile kozlarını paylaşacak.

Editör: Haber Merkezi