HABER: DİLEK AYVALI

Darıca Gençlerbirliği’nin 10 yıllık şampiyonluk özlemine son veren Uğur Balcıoğlu Tire 1922’nin yeni teknik direktörü oldu.Futbolculuk kariyerinde pek çok kulüpte forma giyen Uğur Balcıoğlu antrenörlüğe ilk olarak Anadolu Üsküdar’da başladı. Sırasıyla Zeytinburnu, İFA, Yimpaş Yozgatspor ve İstanbul BB’de hocalık yapan 1972 doğumlu Balcıoğlu son olarak Darıca Gençlerbirliği başına geçerek şampiyonluk yaşadı. 12. haftada Darıca Gençlerbirliği’nin başına geçen Uğur Balcıoğlu 17 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak takımını şampiyon yaptı.

Sarayköylü ‘’Hedefimizde Sapma Yok’’

Tire 1922 ile anlaşma imzaladıktan sonra ayağının tozuyla idmana çıkan ve oyuncularla tanışan Tire 1922’nin yeni teknik direktörü Uğur Balcıoğlu’nu Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü yalnız bırakmadı. Son haftalarda talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Sarayköylü ‘’Futbol sonuçta 3 neticeli bir oyun. Evet, talihsiz puan kayıpları yaşadık ama hedefimizden sapmadık. Bundan sonrasını değerli hocamıza bırakıyoruz. Kendisi geçtiğimiz seneden beri aklımızda olan bir hocamız, çok kısa sürede görüşüp anlaşma sağladık, ona güveniyoruz’’ dedi.

Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu da Nazilli maçı için hemen çalışmalara başladıklarını belirterek, “hem benim ve ekibim, hem de oyuncularımız ve kulübümüz için hayırlı olsun’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi