HABER: DİLEK AYVALI
Daha önce Tire Spor ve Tire Belediye Spor'un A takımlarını ve alt yapılarını çalıştıran son olarak da Tire 1922 U 19 Futbol Takımı'nın Teknik Sorumluluğunu yapan K. Aydoğan Gül, U 17 Takımı'nın başına getirildi.

K. Aydoğan Gül 2018/2019 sezonunda Tire 1922 U 17 Futbol Takımı'nın Teknik Sorumluluğunu yapacak. Geçtiğimiz sezon U 19 Takımı'nın başında bulunan ve özellikle ikinci yarıda aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Gül, beş oyuncuyu da Tire 1922 A Takımı'na kazandırdı.

Fenerbahçeli Soner U15 Takımın Başında  

2000'li yıllarda Fenerbahçe forması giyen Soner Keleş Tire 1922 U 15 Takımı'nın başına geçti.

Tire Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek'in çok önem verdiği alt yapılara yatırımlar devam ediyor. Geçtiğimiz yıl farklı yaş kategorilerinde Akademi Liglerinde yer alan Tire 1922 bu sene işi daha sıkı tutuyor. U 19'un başına Hüseyin Hancı, U 17'nin başına K. Aydoğan Gül, yardımcılığına Mustafa Sezer ve U 16'nın başına Serkan Söğüt'ü getiren kulüp yönetimi U 15'in başına da Soner Keleş'i getirdi. U 15 ve U 16 Takımlarının yardımcı hocalığını ise Canberk Yelce yapacak.

Keleş'in transferinde Tire 1922 Alt Yapı ve Gelişim Ligleri Koordinatörü Adnan Buber büyük rol oynadı. Güzel işler yapmak için burada olduğunu ifade eden Keleş Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'e de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İnegöl Spor alt yapısında futbola başlayan Keleş sırasıyla Buca Bergama ve İzmir Spor formaları giydikten sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Keleş daha sonra Adana, Eskişehir, Konya, Alanya formaları giydikten sonra Akhisar Spor formasıyla 2010 yılında futbol hayatını noktaladı.

Editör: Haber Merkezi