İkinci etap çalışmaları için Antalya’da kampa giren Tire 1922 günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Dün oynanan Bayrampaşa maçında Yasin Avcı’nın asistinde topla buluşan Hakan Yağmurkaya topu ağlara gönderdi ve takım ikinci hazırlık maçını 1-0 galip bitirdi. 

Takımın son durumunu değerlendiren Teknik Direktör Mesut Toros, ’’Maçta iyi mücadele ettik, oyun anlamında eksikliklerimiz var bunları gidermek için sıkı çalışıyoruz. Seyir zevki veren maçlar izletmek ve oynadığımız oyundan keyif almak istiyoruz. Oyuncularımız istekli ve arzulular. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bambaşka bir Tire 1922 izleyeceksiniz. Bir iki bölgeye takviyelerimiz olacak. Taraftarımıza ikinci yarı büyük iş düşüyor. Onlar olmadan futbolun zevki olmaz. 2.Lig’e yükselmek için hep birlikte savaşacağız. Biz kendimize güveniyoruz. Yönetimimize ve onursal başkanımız Tayfur Çiçek’e kamp ve destekleri için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarıyı 9. sırada tamamlayan Tire 1922 alınan kötü sonuçların ardından teknik ekiple yollarını ayırmış, son 3 maçta Tireli antrenörler Ahmet Çeltikçi ve Serkan Söğüt’le yola devam etmişti. İlk yarının son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Tire 1922, iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamamış, sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı. Fakat maçtaki mücadele ikinci yarı için umut olmuştu. 

Devre arasıyla birlikte daha önce Tire 1922’de görev yapan Mesut Toros ile anlaşıldı. İkinci yarı hazırlıklarına hemen başlayan ekip BAL takımlarından Söke Belediyespor ile hazırlık maç yapmış; her iki yarıda da farklı on birlerle oynayan takımımız 1-1 berabere kalmıştı.

 

Editör: Haber Merkezi