Geçtiğimiz sezon play-off da kaybedilen maçtan sonra ikinci lig hayalleri bu sezona kalan Tire 1922 de 2016–2017 mutlak şampiyonluk sezonu olarak değerlendiriliyor. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar olarak şampiyonluk yolunda en doğru hamleleri yapacak olan Tire 1922 tek yumruk olarak işi sıkı tutmuş durumda.

2016–2017 Sezonu Spor Toto 3. Lig fikstürleri TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi. Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Sponsorluklar ve Pazarlama'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

3.LİG’DE SEZON 3 EYLÜLDE START ALACAK

Spor Toto 3. Lig'de sezon 3 Eylül 2016 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarı 18 Aralık 2016 tarihindeki müsabakalarla son bulurken 2. Devre 15 Ocak 2017 tarihinde start alacak. Sezon ise 30 Nisan 2017 tarihindeki karşılaşmalarla son bulacak.

Tire 1922 Fikstürünü değerlendiren Başkan Mutlu Sarayköylü : ‘’2016–2017 sezonu Tüm Tirelilere hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezonun çok istediğimiz şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Profesyonel liglerdeki üçüncü sezonumuz olacak. İlk sezonumuzda bir puanla play off’u kaçırmıştık. İkinci sezonda ise uzun süre lider götürdüğümüz ligi son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarıyla play-off’lara götürdük ve orada elendik. Şimdi ise 3. Ligde yeteri kadar tecrübe edindiğimizi düşünüyorum. Baştan sona işi sıkı tutarak şampiyon olacağız. Var olduğumuz günden bugüne kadar her sezon şampiyonluğa oynayan takım kurduk. Tireliler her zaman başarılara layıktır. Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.

 

Editör: Haber Merkezi