HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemişspor yönetim kurulu ile yapılan görüşmeler sonrası yollarını ayırma kararı alan Teknik Direktör Algun Erdem Sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı.

Erdem yaptığı açıklamada, “17 aydır görevde olduğum Ödemişsporla olan Teknik Direktör anlaşmamı yönetim kurulu ile yaptığımız toplantı sonucu bitirmiş bulunmaktayım."
"Ödemiş halkına teşekkür ediyorum"
"Bu 17 ay süresince bana ve ekibime olan güveni ve saygısı için başta Sayın Ufuk Kızıler ve Abdullah Batmaz’a, çok sevgili arkadaşım ve 30 küsur maçtır kulübede bize yoldaş olan Murat Akçıl’a, her daim destek olan Nadir Öncel’e, tesiste çalışan ve bizimle beraber sevinen üzülen aşçımız Sebo’ya, Recep’e, malzemecim Haydar’a, her daim bize yardımcı olan tüm Ödemiş Belediyesi Müdür ve personeline ve her daim Deplasman İç saha ayırmaksızın bazen kırılsalar da hep yanımda olduklarını bildiğim Çamlık Tayfa taraftar grubuna, tüm basın mensubu arkadaşlarıma ve taraflı tarafsız maçlara gelip destekleyen tüm Ödemiş halkına teşekkür etmek istiyorum. İstemeden kırdıklarımız olduysa affola. Ben ve ekibim verdiğimiz tüm sözleri tutarak buradan ayrılıyoruz. İnşallah bu takım ve camia hak ettiği yere gelir bundan sonra. Camiaya başarılar dilerim. Her daim sevgi ve saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi