HABER: DİLEK AYVALI

Kaymakam Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantıda, iç saha maçlarındaki güvenlik, sağlık başta olmak üzere çeşitli yönlerden sportif faaliyetlerin saha içi ve saha dışı değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda, taraftarın tribünlere daha fazla çekilerek takıma ve kulübe doping etkisi yapması da masaya yatırıldı.

 Tanrıseven“ Bu Yıl  Üst Lig Hedefimiz”

İlgili kurum yöneticileri ve Kulüp Yönetiminin akreditasyon için gerekli prosedürlerin tamamlandığı ve güvenlik önlemlerinin alındığını belirtmelerinin ardından bir değerlendirme yapan Kaymakam Tanrıseven şöyle konuştu:

 ”Yeni sezon aynı zamanda taze bir kan yeni heyecan demek. Ege Bölgesinin en Modern stadı olan stadımızda taraftarımızın da desteğiyle Tire 1922 Spor  inşallah bu yıl zoru başaracaktır. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız üst lig şansımızı bu yıl inanıyorum ki kaçırmayacağız. İlk maç özellikle de deplasmanda 3 puanla sezona başlamak önemli. İç saha da gereksiz puan kayıpları yaşamaz ve kalabalık ateşli taraftar desteğini de takım arkasına alırsa Tire 1992, bu işi bu yıl bitirir.”

 “Desteğimiz Her Zaman Tire 1922’ ye”

“Desteğimiz her zaman Tire 1922 Sporla. Takımımızın bu sezonki performansı ile başarıya ulaşacağına inanıyorum.” Tanrıseven Tire 1922 Spor’un tüm maçları için hem saha içerisinde hem de saha dışında güvenlik ve lojistik başta olmak üzere her tür tedbirin titizlikle alındığını ve alınmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 Sarayköylü: ‘‘Bu Sezon Daha Güçlüyüz”   

Toplantıda Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü, ilk hafta itibariyle sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını bu rüzgarla bu sezon başarılı olacaklarına olan inancın hem takımda hem de yönetimde üst seviyede olduğunu ifade etti. Sarayköylü bu sezon ilk kez iç sahada taraftarla buluşmanın heyecanını hissettiklerini belirterek tüm vatandaşlarımızı tribünleri doldurmaya davet etti.

 Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, İlçe Jandarma Komutanı Tgm. Okay Cansu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Koca, Tire1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü, Tire1922 Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Faik Sarayköylü, Hukukçu Aslı Öğüt ve Taraftar Sorumlusu Muzaffer Baybars katıldı.

Editör: Haber Merkezi