HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Spor Toto BAL 8.Grup 10.Hafta mücadelesinde kazanan taraf Ödemişspor oldu. 0-2


Ödemişspor’un gollerini maçın 44. Dakikasında Ziya’nın şutu ve 78. Dakikada Mustafa Acun’dan geldi.

Sandıklıspor’un Cezası nedeniyle seyircisiz oynanan mücadelede ev sahibi Sandıklıspor etkili başlarken,  4’te Hamit’in pasında sola açılan topu Mustafa şutladı, kaleci Yaşar çıkardı. 11’de hızlı kullanılan taç atışında sol çaprazdan ceza alanına giren Ziya’nın sert şutu üstten az farkla auta gitti. 26’da savunmanın arasına sızan Hamit’in uygun durumdaki vuruşu yandan auta gitti.

39’da Tugay’ın sağdan ortasında Ziya ile Cihat anlaşamayınca Ödemiş mutlak bir golden oldu. 41’de Hamit’in pasını takip eden Güney sol çaprazdan daldı vuruşunda kaleci Yaşar gol izni vermedi. 44’te savunmadaki pas hatasını iyi değerlendiren Ziya, kaleci Rasim’in önde olduğunu görüp 25 metreden aşırtma bir vuruşla topu Sandıklı ağlarına gönderdi.0-1



Sandıklı penaltı kaçırdı



56’da gelişen Ödemiş atağında Cihat’ın pasında boş durumdaki Alex vurmak yerine pas vermeyi tercih etti, Turgut’un vuruşu savunmadan dönerken Ödemiş mutlak bir golden oldu.

61’de Serdar soldan ceza alanına girdi. Alex’in müdahalesiyle yerde kaldı hakem beyaz noktaya koştu. Güney’in kullandığı penaltı vuruşunda top yandan auta gitti.

71’de Alex’in indirdiği topu takip eden soldan ceza alanına dalan Mustafa Acun’un şutu üstten auta gitti.

78’de sağdan giren Maxim ceza alanını karıştırdı. Pasında savunmadaki karışıklıkta kaleye yönelen topa son olarak Mustafa Acun dokundu, farkı ikiye çıkardı: 0-2

Kalan sürede başka gol olmadı, Ödemişspor kritik maçta Sandıklı’yı yenerek zirve takibine devam dedi.

Torbalıspor’un ardından Sandıklı’yı da devirerek zirve yarışında emin adımlarla ilerleyen Ödemişsporlu futbolcular soyunma odasında büyük coşku yaşadı.

Ev sahibi ekibin seyircisiz oynama cezasına karşın Sandıklılı futbolseverler, stadın koruma demirlerini de açarak kamyon sırtından ve kepçe içinden mücadeleyi takip etti.



Ödemişspor’u taraftarlar karşıladı

Aldıkları 2-0 lik galibiyet sonrası Ödemiş’e dönen takıma Ödemişspor’lu taraftarlar Ulus Meydanında ellerinde meşale ile karşılarken, taraftarlar ve Ödemişspor’lu futbolcular ile Teknik heyet ile birlikte Kırmızı Lacivert Şampiyon Ödemiş sloganları attılar.





                

Editör: Haber Merkezi