HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Saraçoğlu stadında dün oynanan maçta Ödemiş Belediyespor kendi evinde ağırladığı Beydağ Belediyespor çekişmeli ve gergin geçen maç sonunda 2-1 kazanan Ödemiş Belediyespor oldu.

Ödemiş Şükrü Saraçoğlu’nda oynanan ve oldukça gergin geçen maçta 48. Dakika da Alpay ın ve 86. Dakika da Abdullah in kaydettiği gollerle Beydağ Belediyespor’u 2-1 yenerken konuk takım Beydağ Belediyespor ‘un golünü ise Osman Gülcü attı. Maçın en ilginç anı ise mücadelenin ilk yarısının sonlarına doğru yan hakemin maçın hakemi Çağrı Oğuz Serpil’e Ödemiş Belediyespor ‘un antrenörü Yılmaz Ceyhan a kırmızı kartla cezalandırarak tribünlere göndermesi olurken. Mücadelede zaman zaman her iki takım oyuncuları arasında gerginlikler yaşandı.

MAÇ SONUNDA SAHA KARIŞTI

Maç sonunda konuk takım Beydağ Belediyespor’lu futbolcular maçta bazı haksız duruma düştükleri gerekçesiyle maçın hakemi Çağrı Oğuz Serpil’e tepkilerini gösterdiler. Emniyet ekipleri maçın hakemlerini ise güvenli bir şekilde odasına götürdüler.

 MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Saraçoğlu Stadında oynanan Ödemiş Belediyespor- Beydağ Belediyespor maçı öncesi hakemler ve her iki takım futbolcuları Orta alanda buluşarak. Cumartesi günü İstanbul’da Beşiktaş- Bursaspor maçı sonrası Vodafone arena yakınlarında yaşanan terör olayı nedeniyle saygı duruşunda bulundular.



Editör: Haber Merkezi