HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Bu zamana kadar futbolcuları Güven Yılmaz, Cihat Karaer, Engin Ege gibi futbolcuları başka takımlara transfer olurken,  şimdi de Sağ bek oyuncu Buğra Dinler, Antalya ekiplerinden Serik Belediyespor ’la anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig’de geçen sezon Ödemişspor Forması giyerek büyük bir başarı sağlayan Sağ bek oyuncularından Buğra Dinler yine Bölgesel Amatör lig Antalya, ekiplerinden olan Serik Belediye Spor ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta 2016/2017 sezonunu mutlak Şampiyonluk parolasıyla hazırlıklarını Serik İsmail Ogan Stadyumunda başlayan Serik Belediyespor ‘da bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Şu ana kadar yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Serik Belediyespor şimdi de Ödemişspor ’un Başarılı Sağ bek oyuncusu Buğra Dinleri Kadrosuna kattı.

Buğra Dinler Antalyaspor’da Futbol Hayatına Başlarken burada profesyonel oldu. Daha sonra, Aksaray spor Malatya spor Kırıkhan spor Kumluca spor Konyaaltı belediye Kastamonu spor 1966 ve son olarakta Ödemiş spor ’da forma giydi.

 

Editör: Haber Merkezi