HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemişspor Kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı maçı farklı kazandı 5-0 Bölgesel Amatör Lig’de 8. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Kırmızı Lacivertli ekip kendisi gibi renktaşı olan Sökespor’u farklı yenerek 6. Hafta sonunda aldığı 12 puanla lider oldu. 
Efeler ilk yarının en başlarında maçın 8. dakikada Samet’in ayağından bulduğu golle durumu 1-0 yaparken,  ilk yarının bitimine kısa bir süre kala Ödemişspor Mustafa Acun’la durumu 2-0 a taşıdı ve maçın ilk yarısı bu sonuçla kapandı.

Maçın ikincisi yarısını istekli başlayan Efeler maçın 61. Dakikasında Şafak’la durumu 3-0 a getirdi. Bu sonuçtan sonra baskıyı biraz daha artıran Ödemişspor 3’üncü golün sahibi Şafak’la kazandığı pozisyonu iyi değerlendirdi ve maçın 76.dakikasında durumu 4-0 yaptı. Bu dakikadan sonra Ödemişspor taraftarları 5. Golünde gelmesi için tezahüratlar yaparken, taraftarların bu isteğine cevap maçın 90. Dakikasında Serhat cevap verdi ve maçı Ödemişspor 5-0 kazandı.

Maçtan sonra saha karıştı
Serhat’ın 90'ıncı dakikada attığı 5'inci golden sonra taraftarlar karşılıklı küfürleşmeye başlarken, Statta kendilerine ayrılan bölümde yer alan Sökespor taraftarı, bu esnada koltukları kırıp sahaya attı. Konuk taraftarlar, tribün girişindeki demir kapıyı da kırdılar. Olayı Emniyet güçleri müdahale ederken, taraftarlar yatışmayınca, biber gazlı müdahale geldi. Bazı futbolseverlerin gazdan etkilendiği olaylarda yaralanan olmadı.
Futbolcular maçı Tavukları pişirmişem şarkısıyla kutladılar.
Ödemişspor futbolcuları maç sonra Teknik Direktörleri Sabahattin Algün Erdemi ortasına alarak oluşturdukları çemberle çalan tavukları pişirmişem şarkısıyla oynayarak galibiyeti kutladılar. Bu şarkıyla Ödemişspor’lu taraftarlarda birlikte futbolcuları eşlik ettiler.

Erdem “Ödemişsporu hakkettiği yere çıkaracağız”
Maç sonrası açıklama yapan Ödemişspor Teknik Direktörü Sabahattin Algün Erdem “  oynayan bütün futbolcularımı kutluyorum. Bizim bugün bu maçı kazanmak için üç tane nedenimiz vardı, bu sebeplerimizi hayata geçirdik. Yolumuza devam ediyoruz. Yeni ve gelişmekte olan bir takımız bunu hep söylüyorum ama bundan sonra 8. Grupta artık en iddialı takımların arasındayız. Bu iddiamızı da bu maçla açıkça ortaya koyduk.  Bundan sonra oynayacağımız tüm maçları kazanıp Ödemişsporu hakkettiği yere yani 3.lige çıkaracağız”.





 

 

Editör: Haber Merkezi